# Castellano #

La Fitxa de la Torreta de l'Escorial

Escenari

La Torreta d'Escorial és una centenaria torre del barri més acollidor de Barcelona, el de Gràcia, amb un marc incomparable tant dins del local com fora, trobarem aquest acollidor restaurant que des de fa 30 anys ofereix al visitant el més selecte de la cuina catalana i amb un servei altament qualificat.

Persones

Sota la direcció de la Paqui Maestro com a gerent, fem les delicies del comensal amb rigor i entusiasme. La seva dedicació durant els 30 anys d'existència, han fet de "La Torreta d'Escorial" un clàssic de la restauració de Barcelona.

Especialitats

L'autèntica cuina catalana mediterrénia és a La Torreta d'Escorial, sense dubte on la trobarem. Aquí assaborirem els autèntics cargols de Lleida a la llauna, el calder d'arròs mariner amb llamàntol, les anxoves d'Escala, el pernil de Gla, els embotits artesans sense oblidar-nos dels peixos frescos a la sal o a la brasa i les carns i cabrits a la brasa.

A destacar

En temporada tenim un ampli assortiment de bolets i calçots amb la seva salsa típica. Els postres són artesans, i la bodega molt complerta.

Disposem d'una decoració luxosa sense arribar a ser molt carregada, sales amb possibilitat de celebrar banquets, reunions de negoci o trobades amb els amics i sense dubte poder gaudir de sopars íntims i romántics.

Ampli assortiment de menús, confeccionats al seu gust. Disposem de menús especials, tant de nit com de cap de setmana.

Documento sin título